Autio Trading Oy | marko.autio(at)autiotrading.com | (050)5555510

Pirelli

Kesärenkaat

ENERGY™ EFFICIENT:
Vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS:
Ympäristömyötäisten materiaalien käyttö vähentää ympäristövaikutuksia sekä tuotantovaiheessa että läpi renkaan käyttöiän.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ:
Pidempään kestävä rengas, joka pysyy erittäin suorituskykyisenä ja turvallisena.

ALHAINEN MELUTASO:
On jo nyt melutason alentamista käsittelevän, vuonna 2012 voimaan tulevan EU-direktiivin mukainen, joten ajomukavuus on parempi.
 

Tyylikäs ja erottuva, CINTURATO™ P1™ on huippuluokan ratkaisu kaupunkiliikenteeseen.
CINTURATO™ P1™ on luotu hyödyntämällä uusimpia materiaaleja, rakenteita ja pintakuvion suunnittelua säästön takaamiseksi, ympäristöä kunnioittamalla.
Viihtyisyyttä ja turvallisuutta kaikille tienpinnoille.

ENERGIATEHOKKUUS:
Vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN:
Valmistettu ympäristöystävällisistä raaka-aineista, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia sekä renkaiden tuotantovaiheessa että koko elinkaaren aikana.

PITKÄ KÄYTTÖAIKA:
Renkaalla on pitempi käyttöikä, korkea suorituskyky ja turvallisuustaso.

ALHAINEN MELUTASO:
Vastaa vuoden 2012 EU-direktiiviä ajoneuvojen melutason vähentämisestä.
 

Tuloksena on parannettu ajomukavuus. CINTURATO™ P7™:n uudistettu BLUE -versio pyrkii saavuttamaan EU-rengasmerkinnän korkeampia luokituskriteerejä märkäpidossa ja vierintävastuksessa.

Yksilölliseen käyttöön, seuraavan sukupolven autoihin kehitetty rengas, joka on suunniteltu tuottamaan yhä suurempia ajoelämyksiä kuljettajalle.

Yksilöity ulkoreunan kuvio: erinomainen ohjausvaste suurten olka-alueen kuviopalojen ansiosta, jotka lisäävät kulutuspinnan jäykkyyttä ja sivuttaisvakautta. Yksilöity sisäreunan kuvio: äärimmäisen turvallista ajoa märillä tienpinnoilla korkean silicapitoisuuden ansiosta. Parempaa pitoa ja ajomukavutta kuviopalojen jaksotuksella.
​Yksilöity kulutuspinnan kumiseos: renkaan tehokkaampi lämpeneminen. Hyvä/erinomainen toimivuus kovissa käyttöolosuhteissa.

P ZERO Nero GT

VAHVUUDET
Kestävää suorituskykyä ja mukavuutta läpi koko käyttöiän. Parempi kulutuskestävyys ja erinomainen hallinta niin märällä kuin kuivallakin ajettaessa.

TEKNISET TIEDOT
Laaja ulkoinen olka-alue: erittäin vakaa kaarreajossa. Leveät yhtenäiset rivat ja epäsymmetrinen kuvio: nopea kaarrereagointi ja parempi hallittavuus. Optimoitu kulutuspintaseos: kestävä ja urheilullinen ajettava. Uusi profiilirakenne: turvaa jarrutuksiin märällä ja kuivalla.

FORMULA ENERGY

PIRELLI tuoteperheen edullisin rengasmalli, joka kuitenkin tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

KAUPINKIMAASTURIT

SCORPION VERDE

VAHVUUDET
Parannettu pito ja jarrutuskyky märällä, sekä parempi tasapaino; jopa suurimpiin maastureihin. Matala vierintävastus ja keveys takaavat pienemmän polttoaineen kulutuksen ja CO2 päästöt.

TEKNISET TIEDOT
Optimoitu kuviointi ja palojen vaiheittainen jaottelu: vähemmän rengasmelua. Optimoitu profiili ja innovatiiviset materiaalit: pienempi polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt. Oma erityinen olkaprofiili: parantunut tasapaino myös suurimmille maastureille. Optimoitu silica-kumiseos: korkea kestävyys ja tasapainoinen suorituskyky. Erikoispolymeeriseos: suorituskykyä märällä pinnalla

HYÖTYAJONEUVOT

CARRIER

VAHVUUDET 

TEKNISET TIEDOT
Parannettu profiili ja innovatiiviset materiaalit: pienempi vierintävastus ja pienempi polttoaineen kulutus, joka johtaa todellisiin säästöihin. Uusi kumiseos ja parannettu profiiligeometria: kestävämpi, parempi vastine rahalle.
Uusi pintakuvio ja kumiseos: vastustuskykyisempi vesiliirrolle, jarrutus- ja käsittelyturvallisuutta märissä olosuhteissa.  

Talvirenkaat

ICE ZERO 2

TUNNE TALVEN VAIKUTUS

Valitse ICE ZERO™, PIRELLI nastarengas, joka on kehitetty kaupunki-sekä huippuluokan ajoneuvoista aina ylellisiin maastoautoihin asti. Tuote, joka on tarkoitettu äärimmäisiin talviolosuhteisiin ja takaa korkeatasoisen ajoturvallisuuden. Patentoitu “dual pin” –nasta varmistaa hyvän pidon ja vähentää jarrutusmatkaa jäisillä ajopinnoilla. Tiheä saippaus mahdollistaa hyvän pidon lumisilla ajopinnoilla. PIRELLI ICE ZERO™ - Talvikausi ei ole olleenkaan huonokausi.

Suorituskyky ja turvallisuus yhdistetty samassa renkaassa.

Pirelli esittelee uuden sukupolven nastarenkaat, jotka on kehitetty parantamaan suorituskykyä jäisellä pinnalla äärimmäisissä talviolosuhteissa taaten samalla ajoneuvon hallinnan, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Testattu vaikeimissa talvisissa olosuhteissa.

ICE ZERO FR

JÄÄTÄVÄÄ TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ ILMAN KOMPROMISSEJA

ICE ZERO FR kaupungissa tai maalla, sillä ei ole mitään merkitystä. Tämä on ihanteellinen valinta Pohjoismaiden talviolosuhteisiin, jossa yhdistyvät korkatasoinen vakaus ja ojaus sekä äärimäinen ajomukavuus.

ICE ZERO FR on nastaton vaihtoehto Pirelli ICE ZERO sarjaan: huippuluokan suorituskykyä ja ajettavuutta.

FORMULA ICE

FORMULA ICE nastarengas
Kehitetty Pohjoiseuroopassa ankarimpiin talviolosuhteisiin. Formula Ice on älykäs valinta, joka täyttää kaikki tarpeesi. Nastarengas on suunniteltu antamaan parhaan pidon lumisilla ja jäisillä tienpinnoilla.

JÄÄ:
Alumiininasta haxagonytimellä Parantaa suorituskykyä ja vähentää nastojen irtoamista jopa pitkän käyttöastreen jälkeen, takaa tasaisen suorituskyvyn.

LUMI:
Tiheämpi lamellointi Lisää mekaanista pitoa lumella. Parantaa ajettavuutta ja pitoa lumella.

MÄRKÄ:
Naftalenic öljy kylmä-märkä Parantaa hallittavuutta ja turvallisuutta pienentämällä jarrutusmatkaa myös vaihtelevissa märän kelin olosuhteissa.

KUIVA:
Yhtenäinen keskiripa Takaa tarkan ohjattavuuden ja hallittavuuden kuivalla tiellä.


Uusi nastoitettu FORMULA ICE takaa parhaan hintalaatusuhteen.
Testimenestyjä Ice Zeron "pikkuveli"

Ajankohtaista

OSTA PIRELLI TALVIRENKAAT JA VOITA KESÄRENKAAT!

Tue paikallista, osta ruovedeltä

OSTA SARJA PIRELLI RENKAITA VOITA VIP-lippu FORMULA 1 KILPAILUIHIN KAHDELLE HENGELLE.

Pirelli Ice Zero 2. TUNNE TALVEN VAIKUTUS.

Ruoveden Noitakäräjät LA 6.7. 2019Autio Trading Oy tuo maahan isoa valikoimaa Pirelli renkaita.
Valikoimat vaihtelevat hieman kausittain.
Ota yhteyttä myyntiimme tarkempaa valikoimaa tiedustellessasi.

Tutustu Pirelli renkaisiimme »

Avaa kartta uuteen ikkunaan

Autio Trading Oy

Marko Autio
Ruovedentie 28
FI-34600 RUOVESI, FINLAND
Tel 050-5555510
Fax (03) 476 3210
etunimi.sukunimi(at)autiotrading.com
Y-tunnus: 0747583-4